FORSIDE

WEBSHOP

OM GULDSMED ERIK POULSEN

BESTIL

Gentoftegade 33, 2820 Gentofte

Tel.: 3965 0201

Mandag: Lukket

Tirsdag til fredag: 12:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 13:00

Om guldsmed Erik Poulsen

Mogens Poulsen - Erik Poulsens far - grundlagde guldsmede butikken i Gentofte allerede i 1940. Efter guldsmede uddannelsen og mange års arbejde som ansat hos sin far, overtog Erik Poulsen butikken i 1982.

Stemplet Danske Mestre bliver kun givet til medlemmer af Danske Guld- og Sølvsmedemestre med dansk svendebrev - der er din garanti for et godt design og gennemført håndværk.

 

Unikt smykkedesign.

Unikt håndværk.

 

Kun fantasien sætter grænser

Guldsmedemester Erik Poulsen gør kreative idéer til virkelighed. Kom derfor gerne ind til os med dine gamle guld- eller arvesmykker. Vi rådgiver gerne om designmuligheder, nye sammensætninger, delvis eller hel omsmeltning. resultatet bliver et helt unikt smykke, hvor arv og fremtid

kan gå hånd i hånd.

 

Vi holder fast i de gode traditioner

Til barnedåben hører smukke gaver som barnet kan vokse op med. Mange af os har stadig dåbsskeen liggende - og selvom vi ikke selv kan huske selve dagen, så vidner gaven stadigt om den store dag. Dåbsgaven skaber et varigt minde - for barnet og de lykkelige givere.

 

Specielle ønsker

Til de store beslutninger i livet hører også ønsker, som holder hele livet. Hos os vil du altid kunne finde det helt rigtige design til ringe eller kæder. Fordelen ved at handle hos en guldsmedemester er også, at det I ikke kan finde - det skaber vi til jer.

 

Skandinavisk design i bedste kvalitet

Georg Jensen er et af skandinaviens største livsstils- og luksusbrand. Hos Erik Poulsen sætter vi en stor ære i at have et stort udvalg af Georg Jensen sølv, smykker, ure, livsstilsvarer og produkter til højtiderne.

 

 

 

Vi følger med tiden

Hos Erik Poulsen finder du ure som passer til enhver smag - og ethvert købekort. Vores fokus er også på design i tiden, så vi er med på de spændende nyheder fra ind- og udland.

 

Smykker forældes aldrig

Arvesmykker og ædelstene kan stort set holde evigt - hvis det regelmæssigt bliver holdt ved lige. Guldsmedemester Erik Poulsen ved hvordan man næsten usynligt bevarer udseende og funktion, så du kan have glæde af dine værdier i årevis.